you can log in as a test user with the username of 'the white rabbit' and password 'onceuponatime'.
ellette rumpelstiltskin erin the little mermaid ruby little red riding hood
za nastanek foruma sta zadolženi ELLETTE in ERIN. skin je prirejen po predlogi leave me breathless by juliet z rcr foruma, celoten videz foruma pa je last RUBY. zasnova foruma je prirejena po istoimenskem tumblr rpgju ter serijah kot je once upon a time. vsi liki in njihove zgodbe temeljijo na pravljicah, ki so last avtorjev kot so h. c. andersen, brata grimm, charles perrault, j. m. barrie in lewis carroll. canoni so delo ERIN in RUBY, njihov videz pa je delo ERIN. ves pisni material foruma je last njegovih uporabnikov. kopiranje česarkoli na forumu brez predhodnega posvetovanja z avtorji je prepovedano.
Naslov sporočila: all the best people are mad, Tor Jul 10, 2012 6:30 am
tu si lahko privoščite klepetanje (čeprav vseeno z neko mero) in si oddahnete od rpg predela. pogovarjajte se o čemerkoli vam srce poželi, ter se skozi debate spoznavajte, kar vam bo nedvomno koristilo tudi pri pisanju. bring it on!
kayleigh ariel
Naslov sporočila: Re: all the best people are mad, Ned Jul 15, 2012 11:04 am
i am so haaaaaaaaaaaaaaaaaaaapy, haha forum se je dejansko odprl in očitno je zanimanja zanj kar precej, kar je totalno awesomeeeeeeeeeeeeeeee :3^^ hvala vsem tistim ki ste se že registrirali in vsem, ki se še boste, admin team loves youuu
i'm so happy i could die, but anyway, kako ste kaj drugi? :3
ruby blanchette, red riding hood
Naslov sporočila: Re: all the best people are mad, Ned Jul 15, 2012 11:18 am
haaa, me too komaj čakam da se bolj razživi vse skupaj, i hope it's going to be awesome! <3 we love you all hihi.
sicer pa sem super, včeraj sem imela dokaj naporen dan v visokih petah in odločitev za tisto sadno alkoholno whatever pijačo se mi je obrestovala z glavobolom, but it's okay, danes počivam ker je namreč slabo vreme c:
kayleigh ariel
Naslov sporočila: Re: all the best people are mad, Pon Jul 16, 2012 1:50 pm
foooolk, dejte se mal razživet no! pište, pište, pa dejte tudi chat mal oživet yeah, me tooo, it would be definetly awesuuuum <33 yes, we do, much^^
oh, jaz sem pa oh-zelo-preveč super :3 prvo kot prvo, sposodla sem si vse dele od narnije razen prvega (ker sem v soboto ugotovila, da ga mam ubistvu doma), in drugo kot drugo: ohmy, dobila sm pirs u ušesssssss :3 tm gor, k je že hrustanc in ubistvu nit tok ne boli (sm si ga šla dat skupi s frendico, pred kšnimi 6 urami), sam tahujše še pride. pač moje druge dve frendice ga obe mata in pač so ful tarnale da jih boli ko spijo or sth like that, but i'll survive - zdej sam še počakat do 17-18 let, da si bom šla det še pod spodnjo ustnico 1 al pa 2, and than will be perfect <3 pač ja, obožujem piercinge, kot sem tudi v opisu napisala in še naslednji korak pa so guagoti, sam vrjetn bom mela sam tamanjšo velikost, si nebom širla naprej^^
but anyway, how do you do, people? c:
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: all the best people are mad,