you can log in as a test user with the username of 'the white rabbit' and password 'onceuponatime'.
ellette rumpelstiltskin erin the little mermaid ruby little red riding hood
za nastanek foruma sta zadolženi ELLETTE in ERIN. skin je prirejen po predlogi leave me breathless by juliet z rcr foruma, celoten videz foruma pa je last RUBY. zasnova foruma je prirejena po istoimenskem tumblr rpgju ter serijah kot je once upon a time. vsi liki in njihove zgodbe temeljijo na pravljicah, ki so last avtorjev kot so h. c. andersen, brata grimm, charles perrault, j. m. barrie in lewis carroll. canoni so delo ERIN in RUBY, njihov videz pa je delo ERIN. ves pisni material foruma je last njegovih uporabnikov. kopiranje česarkoli na forumu brez predhodnega posvetovanja z avtorji je prepovedano.
Naslov sporočila: i'm at a payphone trying to call home Ned Jul 15, 2012 4:08 pm
well i`m back with my icons ! yaaay ! skratka mislim, da mi ni potrebno pisati romana kako stvar deluje. vi poveste osebo, če veste da je manj znana in se zavedate da nisem talent v iskanju po googlu all day and all night mi prilepite link galerije, ki je uporabna za kaj takega sicer pa če so znane osebe je že prvi zadetek kot zadetek na loteriji (: torej ja delam pa samo icone 150x200 po želji lahko 100x100 odvisno na kakšnem forumu ste in kakšna so tam pravila in pa seveda slike v velikosti 500x300 za vaše facebook profile, opise itd. oh in, če sem osebo sama že prevečkrat/pred kratkim delala vam lahko samo prilepim stare ikonce/slike so please don`t be mad :3
Spoiler:
charlene rapunzel
Naslov sporočila: Re: i'm at a payphone trying to call home Ned Jul 15, 2012 5:33 pm
tamsin egerton s'il te plait?
tiana belle
Naslov sporočila: Re: i'm at a payphone trying to call home Ned Jul 15, 2012 7:31 pm
tamsin egerton
charlene rapunzel
Naslov sporočila: Re: i'm at a payphone trying to call home Ned Jul 15, 2012 7:37 pm
ohmy, they are absolutely gorgeous , thank you very much.
Sponsored content
Naslov sporočila: Re: i'm at a payphone trying to call home