you can log in as a test user with the username of 'the white rabbit' and password 'onceuponatime'.
ellette rumpelstiltskin erin the little mermaid ruby little red riding hood
za nastanek foruma sta zadolženi ELLETTE in ERIN. skin je prirejen po predlogi leave me breathless by juliet z rcr foruma, celoten videz foruma pa je last RUBY. zasnova foruma je prirejena po istoimenskem tumblr rpgju ter serijah kot je once upon a time. vsi liki in njihove zgodbe temeljijo na pravljicah, ki so last avtorjev kot so h. c. andersen, brata grimm, charles perrault, j. m. barrie in lewis carroll. canoni so delo ERIN in RUBY, njihov videz pa je delo ERIN. ves pisni material foruma je last njegovih uporabnikov. kopiranje česarkoli na forumu brez predhodnega posvetovanja z avtorji je prepovedano.
Naslov sporočila: topic related question?! Sre Jul 18, 2012 8:32 pm
naš forum se je odločil za malenkost drugačno strukturo temic v rpg predelu, toda kot pravilo je bilo postavljeno to, da te teme poimenujete z natančnejšim krajem, prostorčkom, čemerkoli. ravno pa sem ugotavljala, da lahko to kasneje postane malce nadležno, ko podforumov ne bo dovolj, vam pa bo zmanjkovalo idej za nove teme, kajti možnosti pravzaprav ni na pretek. ker nočemo kar naenkrat spreminjati pravil, sploh ker ne poznamo vašega mnenja, je tu anketa z vprašanjem katera ideja se vam zdi boljša. da teme poimenujete na način, ki smo ga postavili prvič ali po želji, z besedilom pesmi, citatom, čemerkoli? help us out, guys! forum ni še v totalnem zagonu, zato je zdaj popoln čas za majhne, pozitivne spremembice. komentarji dobrodošli!
diamond snow white
Naslov sporočila: Re: topic related question?! Sre Jul 18, 2012 8:36 pm
i voted for poljuben napis, besedilo pesmi, citat, karkoli. iz preprostega razloga - nisi omejen na točno določen prostor in lahko v eni temi izpelješ pogovor, tudi če se kraj dogajanje med tem zamenja/spreminja.
kayleigh ariel
Naslov sporočila: Re: topic related question?! Čet Jul 19, 2012 5:23 am
i voted for second one too - pač lepše zgleda vse skupi, ne more ti tko hitro zmanjkat idej & all. js sm to hotla predlagat že ko smo debatirale adminke sam potem nisem, ker sem si mislila, da mogoče bi blo pa tudi to kul. ampak drugače je meni velik bolj všeč druga možnost.
ruby blanchette, red riding hood
Naslov sporočila: Re: topic related question?! Čet Jul 19, 2012 10:01 am
no, glede na to, da prva možnost ni prejela niti enega glasova je očitno, da nam bo druga bolj domača tema se zaklepa in premika v arhiv.